AnleggsGartner

Zentralen

hagelys

Topp 5: Romantisk hagebelysning

Er du ute etter romantisk belysning for hagen din? AnleggsGartner.com gir deg våre topp 5 i hagebelysning. Les alt om den perfekte hagebelysningen for kosekveldene.

Hagebelysningen din har ikke bare en funksjonell hensikt. Lys skaper stemning for romantiske kvelder. Det er forskjellige måter hagebelysning kan justeres slik at det bringer den rette atmosfæren inn i hagen din. Med riktig belysning kan du få fantastiske effekter. AnleggsGartner.com gir deg vår topp 5 i hagebelysning. Her vil du finne informasjon om spesiell belysningstilbehør til hagen din. Med dagens utendørsbelysning kan du gjøre hagen individuell.

1. Hage-lommelykt

Denne enkle hage-fakkelen er ubestridt nummer 1 av hagelys. Den kan fikses raskt og kan endres individuelt som ønskes. Det store utvalget av fakler er også et stort pluss. De er tilgjengelige i rustfritt stål eller tre, og de smøres med olje eller voks. Avhengig av humøret ditt kan du justere hagefaklene slik at de alltid kan fremheve en annen del av hagen din effektivt. Derfor er den høyt oppe på vår topp 5-liste i hagebelysning.

2. Gangvei-lys

romantiske hagen lys  1Det slående gangvei-lyset bringer ikke bare lys der du trenger det for å nå dit du skal. Banebelysning skaper også en romantisk stemning i hagen din. Denne formen for utendørsbelysning kan også bli utført på forskjellige måter. De er laget av metall eller tre, og de kan bli innleiret i jord eller bli brukt som dekorativt tilbehør i hagen.

3. Sollys som hagetilbehør

hagen lys 3Sollys i hagen er også en fornuftig variant. Både økologiske og økonomiske aspekter er viktige her. Sollys kan se ut som lanterner eller som kan imitere en fakkel, i nostalgisk stil eller som moderne tilbehør. I valg av modell har sollys ingen grenser.

4. Dam-belysning

hagen lys 4Dam-belysning er også blant topp 5 i hagebelysning. Også denne typen belysning har sine varianter. Det finnes dam-lys som er innebygd i dammen, slik at lyset skinner ut gjennom vannet. Lyskilden kan, for eksempel i form av en slags prydplante, flyte på vannoverflaten slik at den også oppfyller en dekorativ hensikt. Det er kun fantasien som setter grenser for denne typen belysning!

5. Hage-lanternerhagen lys 2

Hage-lanterner er en klassisk versjon av hagebelysning. Den bringer ikke bare lys inn i hagen din, men er også i stand til å få det gode humøret fram. Avhengig av modell og innredning kan de også trylle fram en romantisk stemning i hagen din! De blir tilbudt i mange butikker. Selv om det er en omfattende spredningen av lanterner, finnes de hovedsakelig i store hager, hvor man kan skape en romantisk scene for kveldens rendezvous.

Dam-belysningGangvei-lysHage-lanternerHage-lommelykthagebelysning

admin • 10 agosto, 2015


Previous Post

Next Post