AnleggsGartner

Zentralen

legging av torf

Legging av torv: Hagebruk gjort profesjonelt og grundig

Hvis prosjektet ditt er å legge torv, kan dette bli realisert i løpet av få timer. Torv har en pris på 20-30 kr per kvadratmeter og er ikke så dyrt. Imidlertid kan det fortsatt koste for levering og legging av torvet. Hvis du ønsker, kan uteområdet ditt bli gjort om til en vakker eng! Enten det er et stort eller lite område, så kan en liten oppdatering av torv gi plenen riktig pleie, slik at du kan nyte godt av den.

Legging av torv og regelmessig torvvedlikehold for et fullkomment resultat

legging av torfFor at torv skal overleve vinteren uten problemer, bør det klippes til en lengde på 6 cm. Hagestell om høsten inkluderer gjødsling. Unødvendig mose og lignende fjernes slik at det skapes mer plass for nye grasstrå. I tillegg må hagestellet om våren ikke glemmes, slik at overflaten på gresset for et langt, grønt og sunt utseende. Døde planter og gressrester bør også fjernes slik at det kan dannes nytt gress igjen. Hagestell er tross alt en fornyelse av plenen. Hvis du har torvløse flekker på plenen din, kan du legge på nytt i disse torvløse hullene.

Legging av torv og bruk av verktøy fra spesialforretninger

Kantsteiner til plenen er en god måte å beskytte blomsterbed for gressklipperen. Kantsteinene representerer grensen mellom plenen og stier eller blomsterbed og kan være svært dekorative. Et rutenett kan også brukes for samme effekt og kan enkelt bli satt opp. Rutenettet blir hamret inn i bakken og blir deretter plantet over med gress. Gresstepper kan også brukes på parkeringsplasser og ellers mye ubrukt plass, fordi de er veldig holdbare og slitesterke. Alle disse produktene kan kjøpes på Biltema eller hagebutikker. De gir også rådgivning der du kan stille spørsmål om torvlegging.

Torvlegging kan planlegges av profesjonelle

Torvlegging kan planlegges av profesjonelle gartnere. Fagmenn er godt kjente med spesielle leggingsteknikker, som er veldig like teknikken som blir brukt for legging av gulvbelegg. Når det gjelder å reparere plenen, kan det hjelpe å ha en ekspert på dette området. Finn ut nøyaktig pris for torvleggingen hos en hagebruk-spesialist. For å gjøre dette, bare kontakt AnleggsGartner.com gratis. Du kan deretter få et pristilbud og få lagt torv i hagen din på en skikkelig måte.

admin • 18 mayo, 2015


Previous Post

Next Post