AnleggsGartner

Zentralen

Mosefjerning på terrassen

Mosefjerning på terrassen og gangveien – 4 tips

Mose vokser, slitsomt nok, mellom belegningsstein og mellom plankene på terrassen. Dette bør fjernes før vinteren kommer. Vi har satt sammen fire gode tips om hvordan du kan fjerne mose eller annen plantevekst på terrassen eller gangvei.

Tips 1 – Skrape

Skraper blir ofte brukt som verktøy for å fjerne mose mellom belegningsstein. Her trenger du mye muskelstyrke, med tanke på at stålet ikke har lett for å komme inn mellom platene. Imidlertid kan det også komme inn og trekke opp røttene.

Tips 2 – Børste

moss-248514_640Selv harde børster kan fjerne mose. Brede børster finnes også i elektrisk variant, men du kan også bruke den vanlig med muskelstyrke.

Tips 3 – Gassbrenner

Også flammer er effektive mot denne typen ugress. Her kan du bare brenne ugresset, og så vil resten falle av etterpå. Her må du derimot være nøye for ikke å ødelegge planter som vokser i nærheten.

Tips 4 – Høytrykksspyler

En annen måte å fjerne mose på er ved å bruke en høytrykksspyler. På grunn av den kraftige vannstrålen, blir mose og annen ugress spylt vekk. Viktig: Hvis du bruker den på belegningsstein, burde rillene fylles igjen med sand.

Mosefjerningterrasse

admin • 25 agosto, 2015


Previous Post

Next Post