AnleggsGartner

Zentralen

drivhus

Hvordan sette opp et drivhus

Det første trinnet er utført. Det nye drivhuset er i hagen! Men fortsatt er det helt tomt. Før du begynner å installere ting i drivhuset, bør du ha en oversikt over hvilket tilbehør som er tilgjengelig. Det finner du her på AnleggsGartner.com.

Installere tilbehør i drivhuset

Hvordan du setter opp drivhuset er alltid et spørsmål om smak. Benkeplater og hyller er alltid et bra valg.

Den første svake vårsola kan fort heve temperaturen inni drivhuset til 20 grader eller mer. Spesielt et lite drivhus har den ulempen at varmen forsvinner like fort som den kommer, så temperaturen kan jevnlig falle til under null også. Dette er et forhold som ikke akkurat er ideelt for dyrking av sensitive, eksotiske planter. Utbedring kan gi mer oppvarming til drivhuset. Dette er best og kompenserer for svingninger i temperaturen. Her er en oversikt over hvordan man kan sette opp et drivhus profesjonelt og oppnå optimale resultater deretter.

Sette opp et drivhus med bord og hyller

Høye planter i drivhuset, for eksempel agurker eller tomater, krevet manuell støtte som tregitter som de kan vokse sammen med. I drivhus finnes det møbelsett som fungerer som hyller for potter, små planter og verktøy, noe som i seg selv er en stor hjelp for arbeidet ditt, særlig hvis den er justerbar i høyden. For da kan man jobbe i drivhuset uten å utsette ryggen. Spesielt om våren, når plantene ikke har vokst opp ennå, bør du ha hyller satt opp. Fordi hyllene er fleksible, og drivhuset også har begrenset med plass, er dette nyttig fordi hele arealet i drivhuset blir utnyttet.

Drivhus installert med teknologi

Hvis drivhuset er laget av enkelt glass, er varmekilden gjerne olje, gass eller elektrisitet, som er veldig nyttig mot kulde. Man kan også ha stråmatter på utsiden som kan isolere drivhuset, eller et spesielt skyggestoff som beskytter mot direkte sollys. På den andre siden kan flere belysningsanlegg være nyttige når det nødvendige lyset – på grunn av vær eller tid på året – ikke er til stede i tilstrekkelig dose. Automatiserte ventilasjonsvinduer kan være uavhengige av tilstedeværelsen av operatøren for å forhindre overoppheting, noe som kan forekomme selv i enkle plastdrivhus. En vifte sørger gir en jevn fordeling av luften. Og en vannforsyning gjør at man ikke trenger å tungvint bære vann til plantene. Noe annet som ikke er dyrt for drivhus er en enkel slange til vannforsyning. Et optimalt utbytte ved høsting kan oppnås ved automatiske vanningsanlegg med avansert kontrollteknologi.

Installasjon, utvalg og råd om tekniske hjelpemidler blir ideelt satt opp av en kompetent rådgiver for drivhus. En profesjonell svarer deg raskt og er enkel å finne på AnleggsGartner.com.

drivhus

admin • 22 octubre, 2015


Previous Post

Next Post