AnleggsGartner

Zentralen

Hage trender 2

Top 5: Hage Fremtidige trender

AnleggsGartner.com tar en titt inn i fremtiden og bringer hagetrender fra neste år til deg nå!

For mange mennesker har hagen blitt viktigere. Det er det ideelle stedet å slappe av eller møtes med venner og slektninger i godt selskap. Men også fra et økonomisk synspunkt er det verdt å investere tid og penger i hagen din. Nylig har et studie, utført av hageprodusentene Husqvarna og Gardena, avdekket at en vakker, velstelt hage kan øke verdien av eiendommen din betydelig. Designmulighetene er like varierte i hagen som inni huset. Her er dagens favorittrender til hagen designet for neste sesong:

1. Et maritimt landskap

Hage trender 1Landskaps- og middelhavsstilen er svært etterspurt i Europa i dag. Men nå har en ny trend dukket opp: varme pastellfarger blir brukt for å formidle Middelhavets livsstil!

2. Romantisk hagedesign

En vanlig, maritim hage har lekne og utsmykkede elementer fra den romantiske hagen. Ulike nyanser av rosa og mye hvitt er å finne ikke kun i hagedekorasjoner, men også i utformingen av blomster og rose-bed. Utsmykkede metallmøbler passer perfekt sammen med den romantiske stilen. Man kan også dekorere hagen med en koselig pergola som inviterer til en harmonisk stemning.

3. Et urbant landskap

Bruken av lineære former har blitt svært populært i interiørsammenhenger, men nå er form og farge også bra i hagedesign. Her blir det hovedsakelig brukt ulike bruntoner og fine materialer (f.eks. teak). Minimalistisk design kan ikke bare bli funnet i ekstravagante hagemøbler (som lenestoler) igjen, men for eksempel også i damkonstruksjon i hagen.

4. Et grønt landskap

De som velger grønne hagemøbler har en klar fordel: den tidløse, klassiske fargen er faktisk et trygt valg – den passer perfekt med plantene i hagen! På denne måten kan du endre hagen hvert år uten å kjøpe nye hagemøbler.

5. Gartner med grill

Grilling på varme sommerdager er en stor fritidsaktivitet hos nordmenn. Allikevel vil grillen også passe dårlig til stilen i hagen, og den er ofte belastende. Men det trenger ikke alltid være sånn: mange produsenter tilbyr nå elegante griller som passer perfekt til ditt hagedesign.

Hvis du ønsker å være i forkant og holde hagen din oppdatert, følg med på AnleggsGartner.com. Kontakt oss i dag for en gratis forespørsel!

Hagetrender

admin • 10 octubre, 2015


Previous Post

Next Post