AnleggsGartner

Zentralen

petunia-blomster

Balkong med blomster – kreative ideer og vedlikehold av blomster

Er balkongen din grå, tom og kjedelig? Så vær kreativ! Vi viser deg hvordan du kan forvandle den til en sann blomsteroase.

Ikke alle kan vedlikeholde en hage på egen hånd, derfor er det viktig å tilrettelegge det i leiligheten og plante vakre blomster på balkongen. Det er dessverre en mangel for muligheter med tanke på hva slags planter som er egnet for balkongen.

terrace-435083_640Man kan lett mangle ideer om hvordan man skal ordne plantene. Hvis du trenger litt inspirasjon og hjelp, har vi her noen måter å plante blomster på balkongen på som det er lett å vedlikeholde og som kan bli et veldig kreativt resultat.

Ideer for hvordan man kan plante blomster på balkongen

➤ Tips 1 – Plante blomster i hengende potter:

Blomsterkasser er ikke for alle. Hvis du vil at blomstene skal bevege seg litt i vinden, bør du satse på hengende potter. Blomsterpottene er utstyrt med en krok som man enkelt kan feste til balkongrekkverk. Disse kan kjøpes kommersielt i en rekke størrelser og farger, så her er det virkelig noe for alle enhver.

➤ Tips 2 – Sette potteplanter på balkongen:

Potteplanter varierer i størrelse og kan derfor få plass på enhver balkong. Du kan skape sommerfølelsen ved å plante små palmetrær på balkongen!

➤ Tips 3 – Planting i sokkel / Blomstertrapper

Hvis du ønsker å få plass til så mange planter på balkongen din som mulig, bør du rett og slett plante blomster på trapper eller hyller (her er det mange varianter). Som navnet antyder, er det en hylle som gir god plass til balkongplanter. Slik kan du plassere plantene slik at de får en optimal mengde lys.

blomster

admin • 18 junio, 2015


Previous Post

Next Post